От БСП смятаме, че това правителство не трябва да изкара пълен мандат,

...
От БСП смятаме, че това правителство не трябва да изкара пълен мандат,
Коментари Харесай

Гечев: 14 г. ГЕРБ усвояваше баницата , сега им се налага да я делят

От БСП смятаме, че това държавно управление не би трябвало да изкара цялостен мандат, тъй като това, което прави сглобката, опонира на българските ползи. Това сподели пред БНР депутатът от БСП проф. Румен Гечев и добиви:

" Задачата на БСП е изрично да направи всичко допустимо, според законите на страната и Конституцията, с цел да смъкна от власт тази сглобка ".

Според него " това, което сплотява партиите, стоящи зад държавното управление " Денков-Габриел ", е " грабежът на българския народ ":

" Те съжителстват не в името на България, а в името на сглобката. Разпределят си чудесно всички порции, добре си разпределят властта. Скрили са се зад смокиновото листо на евроатлантическите полезности, които никой до момента не желае да ги каже на българския народ, с цел да забележим кои са тези евроатлантически полезности, които разрешават те да лъжат гласоподавателите си и да вършат тъкмо противоположното на това, което са дали обещание ".  

Гечев разяснява, че " 12-14 години баницата се усвояваше от ГЕРБ, а в този момент те са принудени да разделят тази баница с новите двама играчи - ПП-ДБ и Движение за права и свободи, а разпределението на баницата става посредством разпределението на бюджетните средства ":

" В Народното събрание сме изнесли задоволително данни за това. Прокуратурата беше почнала следствия, които по този начин и не бяха завършени. Новият прокурор на Република България една от първите му задания беше да завърши множеството от делата. Те бяха скандални и става дума за милиарди. Имаме данни и за в този момент. При разискването на бюджета от НЗОК изнесоха данни, че за предходната година са открадната 100 млн. лв. единствено от медикаментите за онкоболни. Сглобката не одобри предлагането на Българска социалистическа партия за общ търг за държавни и за частни лечебни заведения за тези медикаменти и остави остарялата процедура ".

Румен Гечев заяви, че БСП ще има свои претенденти за всички регулатори:

" Не си вършим илюзии, защото сглобката сподели, че те са се споразумели за регулаторите и ще бъдат попълнени от техни претенденти ".

Депутатът от БСП изказа мнение, че " ръководещите са подписали съглашение във Виена за гратис опазване на здравето, гратис обучение и заслон на хиляди мигранти ". 

По думите му Дъблинското съглашение не се съблюдава от страните от Европейски Съюз и мигрантите не са разпределени отмерено:

" Предстои след 2-3 месеца да се преразгледа Дъблинското съглашение и следва да се преразпределят мигрантите във всички страни, освен в богатите. Ще стане безпаричен здрав носи ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР